WebBuilders
 
WebBuilders
Nunhemseweg 56
6081 GJ Haelen
T. 06-44740992
E. info@webbuilders.nl
I. www.webbuilders.nl
 
home
webbuilders
webdesign
referenties
contact
Recent opgeleverd:
 
Verheggen Mode
Website ontwerp en ontwikkeling,
Social media
Verheggen Mode
 
ONDERNEMERSPRIJS lEUDAL
Website ontwerp en ontwikkeling,
CMS, logo ontwerp,
BBLIM
 
 
 
WebBuilders is in 1999 opgericht door Daniëlle en Mark van den Heuvel. In eerste instantie werden alle sites samen ontworpen en ontwikkeld. Inmiddels hebben we de werkzaamheden opgesplitst en is Daniëlle verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van de sites en is Mark verantwoordelijk voor de techniek en de hardware. Door de groei van het bedrijf in de afgelopen 10 jaar wordt er inmiddels regelmatig gebruik gemaakt van enkele freelance webdesigners,grafisch ontwerpers, copywriters en vertaalburo’s.

WebBuilders ontwerpt, bouwt en onderhoudt websites. Onze aanpak is pragmatisch: geef de klant precies wat hij nodig heeft, maar belast hem niet met technische informatie. Persoonlijk contact, duidelijke taal en eerlijke adviezen vormen hiervoor de basisbegrippen. Heldere, gebruiksvriendelijke sites zijn het resultaat. Bij ons weet u exact wat u moet betalen voordat er een order wordt geplaatst, zonder verborgen kosten. En nog belangrijker, u weet ook exact wat u voor dit geld terug krijgt.

De input van de klant is net zo belangrijk als onze eigen ervaringen en ideeën. Daarom wordt gedurende het ontwikkelproces constant geëvalueerd wat er kan worden veranderd en wat er misschien nog moet worden toegevoegd. Hierdoor kunnen we met recht zeggen dat WebBuilders u een website op maat biedt!

Tevens hebben we sinds 2008 onze diensten uitgebreid met het ontwerpen van logo's en zelfs het verzorgen van volledige huisstijlen is inmiddels mogelijk.

 
     
  << terug naar vorige pagina  
     
     
 

 

 

 

 
     
     
 
 
© WebBuilders 2010 | Disclaimer