WebBuilders
 
WebBuilders
Nunhemseweg 56
6081 GJ Haelen
T. 06-44740992
E. info@webbuilders.nl
I. www.webbuilders.nl
 
home
webbuilders
webdesign
referenties
contact
Recent opgeleverd:
 
Verheggen Mode
Website ontwerp en ontwikkeling,
Social media
Verheggen Mode
 
ONDERNEMERSPRIJS lEUDAL
Website ontwerp en ontwikkeling,
CMS, logo ontwerp,
BBLIM
 
 
  Bij iedere website of huisstijl ontwerp streven wij naar een zo hoog mogelijke kwaliteit en optimale tevredenheid van onze opdrachtgevers. Met vaak minimale informatie, maken wij toch een website of grafisch ontwerp dat volledig de lading van het product of dienst dekt. Daarin ligt dan ook onze kracht: "de website op maat ", waarbij de opdrachtgever zelf niet hoeft na te denken, maar ons zijn wensen laten uitbeelden in een professionele website of huisstijl.

Hieronder ziet u een greep uit onze website projecten. Klik op website voor een grotere afbeelding.
 
     
 
Websites
 
Verheggen Mode
Modezaak in Heythuysen
Verheggen mode is al jaren een begrip in Heythuysen. Een modezaak met veel eigentijdse kleding voor dames en heren.
>>lees verder
 
Ondernemersprijs Leudal
Initiatief van Lions Leudal
Lions Leudal wil de bedrijvigheid én het ondernemerschap in Leudal zichtbaar maken. Daarom reikt zij op 23 januari de eerste Ondernemersprijs Leudal uit.
>>lees verder
 
Huijers Vastgoed
Makelaardij in Budel
Voor Huijers Vastgoed hebben we een volledig nieuw design gemaakt met de bestaande CMS. Hierdoor kreeg de website weer een nieuwe jasje, maar bleef de database in stand en hoefde de klant zelf niets te wijzigen.
>>lees verder
 
Topaq
Quality in support
TOPAQ is een onafhankelijke en laagdrempelige organisatie die wordt gevormd door een drietal zelfstandige bedrijven. Deze bedrijven zijn door een gemeenschappelijk beleid met elkaar verbonden met als uitgangspunt:
Quality in support.
>>lees verder
 
Beschermingsbewind Limburg
Bblim is een bureau voor beschermingsbewind, budgetbeheer, mentorschap en curatele
Wij zijn een kantoor waar we al onze cliënten nog persoonlijk kennen.
Onze doelstelling is dienstverlening op maat voor iedereen.
Bblim is lid van de Branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPBI).
>>lees verder
 
Stichting Melion
Zorgaanbieder voor kinderen en (jong) volwassenen
Wij bieden een zo  compleet mogelijk zorgpakket waarmee we kinderen en (jong)volwassenen met autisme, ADHD en andere aanverwante stoornissen de zorg kunnen geven die zij nodig hebben.  Dankzij goede samenwerkingspartners en een professioneel team zijn wij in staat om 
deze kwalitatieve zorg te leveren.
>>lees verder
 
Zorgboerderij de port
Zorgboerderij voor ouderen

Wij bieden dagverzorging aan ouderen die moeite hebben met het invullen van de dag. Sommige mensen genieten van het platteland en de buitenlucht. 

>>lees verder
 
Leudal petfood
Verkoop van Kompleet vers voer voor honden

Leudal Petfood is een aanbieder van KIVO, een kompleet vers voer voor honden. Daarnaast hebben ze ook diverse snacks, speelgoed en manden in het assortiment.

>>lees verder
 
Pepels Budget en Bewindvoering
Jong bewindvoerderskantoor

Pepels Budget & Bewindvoering is een jong en dynamisch bedrijf, dat zich volledig inzet voor de belangen van onze cliënten.

>>lees verder
 
Helga's Salon
Helga's schoonheidssalon, voor huidverbetering en ontspanning

Of het nu gaat om epileren, harsen, huidverbeterende behandelingen of een ontspannende behandeling, bij Helga's schoonheidssalon bent u aan het goede adres.

>>lees verder
 
Aqua Media Adviseurs
Uitgever van diverse kranten

Aqua Media Adviseurs is naast adviesbureau ook uitgever van de kranten :
Woon!D midden en noord, Auto!d en de Parel van het Leudal.

>>lees verder
 
Villapool Nederland B.V.
Bouwcoördinatie en Bouwbegeleiding
Na meer dan 15 jaar bouwkundige ervaring te hebben opgedaan en erkent door de Bond Nederlandse Architecten als opzichter BNA, heeft Villapool als jong bedrijf zich gespecialiseerd in de totale uitvoering van bouw, verbouw en renovatie van uw droomproject.
>>lees verder
 
Hoeve de Kaolder te Baexem
Zorgboerderij
Zorgboerderij voor kinderen met autisme-spectrum stoornissen.
>>lees verder
 
Van Heur Baexem
Aannemersbedrijf en Bouwservice
Bouwbedrijf in Baexem.
>>lees verder
 
Ger Hermans
Amateurkunst
Ger Hermans etaleert op deze website zijn werken.
>>lees verder
 
FIlmhuis Leudal
Filmzaal in Cultureel Centrum "De zaal"
Informatieve website met de agenda van de te vertonen films en diepgaande informatie per film. Tevens leverden we een volledig op maat gemaakt content management systeem, waarmee ze de website geheel in eigen beheer kunnen onderhouden.
>>lees verder
 
Ellen's Picknick Service
Picknick Service op locatie
Er lekker een dag op uit met de fiets of te voet. Samen met vrienden, familie, gezin, met z’n tweeën of tijdens een kinderfeestje. Onderweg stoppen op een plek die je zelf kiest en genieten van een heerlijk verzorgde picknick. Daarvoor moet je bij Ellen’s picknick service zijn.
>>lees verder
 
Heartbead
Winkel voor kralen, sieraden en accesoires
Heartbead is een winkel die zich kenmerkt door een eigentijds en smaakvol assortiment op het gebied van kralen, sieraden en accessoires. Wij ontwerpen en vervaardigen sieraden van diverse materialen. Oude sieraden kunnen wij vaak repareren en/of opnieuw samenstellen tot een hedendaags sieraad op maat.
>>lees verder
 
Hillys Hondenvoeding
Website voor Kompleet Vers Voer
Hillys Hondenvoeding is gespecialiseerd in de Kompleet Vers Voer van het Merk Kivo Petfood. Dit voer is natuurlijke voeding voor uw hond. De voeding is zo samengesteld dat de aminozuren-samenstelling sterk overeenkomt met die van een prooidier
>>lees verder
 
Styyl
Verkoopstyling en interieuradvies
Styyl is een gecertificeerd bureau voor verkoopstyling en interieuradvies en aangesloten bij het CNVV (Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten). Styyl adviseert makelaars, projectontwikkelaars en particulieren bij het “verkoopklaar” maken van te koop staande woningen waardoor deze sneller en tegen een hogere prijs worden verkocht.
>>lees verder
 
Labradors of Blissful Hills
Labradorkennel
Op deze website kunt u kennismaken met ons gezin en onze honden. Ook willen we graag wat informatie geven over hoe een labrador is en hoe deze hond in een gezin past.  Op de nieuwspagina kunt u alle eventuele vorderingen met betrekking tot nestjes volgen , maar ook showresultaten en behaalde diploma’s zullen hier komen te staan.
>>lees verder
 
Leon Wijen
Wonen en Slapen - interieurwinkel
Wie de zaak binnenkomt voelt zich direct omringd door alle dingen die wonen tot een echt genot maken. Stijlvolle, tijdloze en comfortabele meubels gecombineerd met mooie accessoires en schilderijen.
Een bezoek aan de showroom is keer op keer inspirerend.
>>lees verder
 
Huijers Vastgoed
Makelaardij in Budel
Huijers Vastgoed Makelaardij is een jong en actief makelaarskantoor met een no-nonsense aanpak. Creativiteit, flexibiliteit en een optimale kennis van de woningmarkt zorgen er voor dat u in ons een betrouwbare partner hebt gevonden.
>>lees verder
 
Dirk Lammers
Hypotheken en Verzekeringen
Deze website is voornamelijk een verkorte brochure van het kantoor. Het geeft een indruk van hoe het kantoor werkt en de klant kan enkele formulieren downloaden via de website. Ook is het mogelijk om online een spaarrekening af te sluiten.

>>lees verder
 
Hermans Makelaardij
Dé Regiomakelaar voor Midden-Limburg
Een goede makelaar kent de huizenmarkt als geen ander en weet mensen even goed te taxeren als woningen. Zo’n makelaar is Hermans Makelaardij. Maar we zijn meer. Hermans is met recht een regiomakelaar: een partij die ruim 30 jaar actief is in Midden-Limburg en daar wérkelijk de weg weet.
>>lees verder
 
Artemis Stables Labradors
Labradorkennel in Drenthe
Wij zijn een kleine kennel gelegen in het prachtige Reestdal.
De honden leven bij ons in huis en gaan vaak mee naar een
van de prachtige natuurgebieden hier in de omgeving.
>>lees verder
 
Rivierdael Notarissen en Van Hecke Houben notarissen
Twee sites voor de notariskantoren
Op deze site willen we u in het kort kennis laten maken met ons kantoor. Aan de hand van diverse pagina’s vertellen wij wie we zijn. Tevens bieden wij u de mogelijkheid zelf informatie op te zoeken en aan te vragen. Uiteraard staan we u ook met alle plezier telefonisch of persoonlijk te woord, waarbij we alle tijd nemen om uw notariële vragen te beantwoorden.
>>lees verder
 
Spreukenbos "De Moost"
Bijzonder particulier bos
Om jezelf tot rust te brengen zul je toch eerst een plek moeten hebben, waar je jezelf terug kunt vinden. Dit groeit steeds verder en je raakt steeds meer gehecht aan de plek waar je dit gevoel al eens eerder hebt achter gelaten. Je straalt het uit telkens wanneer je dit contact weer ervaart.
>>lees verder
 
Bertha Verscheuren Weerbaarheidstrainingen
Weerbaarheidstrainingen voor volwassenen en kinderen
De website voor Bertha Verschueren weerbaarheidstrainingen dient vooral informatief te zijn. De bezoeker van de website wil graag meer weten over de trainingen en de mogelijkheden voor zijn/haar kinderen of organisatie.
Deze site wordt sinds het online gaan nog maandelijks vernieuwd met extra toevoegingen en nieuwe dingen die zich voordoen in de branche waarin Bertha zich begeeft.
>>lees verder
 
 
 
 
 
© WebBuilders 2010 | Disclaimer